Eдинен приемен изпит – специална част – модул 3 – математика

9,00 лв. вкл. ДДС

Автор: Колектив
ISBN: 978-954-494-782-8
Издател: ИК – УНСС
Издадена: 10.01.2007 г.
Брой страници: 186
Размер: 29 х 20 см.
Корица: Мекa
Език: Български
Категория: Етикет:

Анотация

Настоящото помагало е втора част на ръководството за самоподготовка по математика на кандидат-студентите в икономическите университети – УНСС – София, Икономически университет – Варна, и Стопанска Академия – Свищов. То е предназначено за онези кандидати, които са избрали да полагат ЕПИ (единен приемен изпит) със специализиран трети модул – Математика.

Основната разлика от първата част е по-високото ниво на трудност на предлаганите тестови задачи. Разширено е съдържанието на „Алгебра” и „Планиметрия”, включени са също така нови параграфи в „Тригонометрия”, „Математически анализ” и „Стереометрия”. Съдържанието напълно отговаря на досегашната програма за кандидатстудентски изпит по математика в трите университета.

Структурата на настоящата втора част е подобна на тази от първата част. Навсякъде, където изложението е ново или разширено, са дадени кратки теоретични факти и формули. Справка за други теоретични факти и формули може да се направи с първата част на ръководството. За примерните тестови задачи са дадени подробни решения, а за работните тестове – отговори.

Препоръчваме на всички кандидати да проучат внимателно примерните тестови задачи (общо около 300) и демонстрираните в тях техники, след което да преминат към работните тестове (които също съдържат общо около 300 задачи). Материалът от съответния параграф е добре усвоен, ако за около 20 минути са получени верни отговори на задачите от работния тест.

Съдържание

Отзиви

Все още няма ревюта

Be the first to review “Eдинен приемен изпит – специална част – модул 3 – математика”