Юридически анализ на развитието на международната закрила на правата на човека

Категория Автор

15,90 лв. вкл. ДДС

Работим с куриерски фирми ЕКОНТ и СПИДИ. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и се изчислява от куриерската фирма според действащата й тарифа.

Онлайн книжарница
тел. 088 7950 122

от 8:00 до 16:45 ч.
понеделник – петък

Резюме

Едва ли някой ще се изненада, че именно доц. Ирина Мулешкова е автор на монография, посветена на международната закрила на правата на човека. Тази проблематика е белязала целия ѝ професионален път и като учен, и като преподавател, и като авторитетен автор на научни трудове.
Ние, които я познаваме, отдавна знаем добре, че Ирина е прецизен и задълбочен учен и изследовател. Но знаем също, че тя е от онези преподаватели, които владеят материята, която преподават. Те предават знанията си с лекота и без напрежението, с което хората с много сериозни познания в дадена област често товарят своите слушатели. Именно този лек и едновременно задълбочен поглед към защитата на основните права на човека е белязал настоящата, за съжаление, последна монография, която доц. Мулешкова писа буквално до сетния си дъх.

Sadarjanie_YA
Pages 1
Pages 2

Допълнителна информация

Additional information

ISBN

978-619-232-328-8

Автор

Брой страници

358

Година

Език

Издател

Корица

Мека

Размер

17 х 24 см