Уважаеми клиенти, във връзка с въведената извънредна епидемична обстановка в страната, наложена от разпространението на COVID-19, поръчките направени през сайта на Издателски комплекс – УНСС, се обработват със забавяне.

Управление на земеделското стопанство

10,90 лв. вкл. ДДС

Временно работим само с куриерска фирма „ЕКОНТ“. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и се изчислява от куриерската фирма според действащата й тарифа.

Резюме

Настоящото учебно помагало „Управление на земеделското стопанство“ е предназначено за подготовка на студентите от специалност „Аграрен бизнес“ ОКС „бакалавър“, изучаващи дисциплината „Аграрен мениджмънт“. Отделни теми са подходящи за подпомагане на учебния процес и на студентите от специалност „Агробизнес и управление на територията“ ОКС „магистър“, както и за студентите от други университети в областта на аграрната икономика.
Целта на учебното помагало е студентите да развият и обогатят практическите си умения в областта на управлението на земеделското стопанство.

Sadarjanie UZS
Pages UZS

Допълнителна информация

Additional information

ISBN

978-619-232-071-3

Автор

Брой страници

196

Година

Език

Издател

Корица

Мека

Размер

14 х 20 см