Трудова мотивация. Учебно помагало

8,90 лв. вкл. ДДС

Работим с куриерски фирми ЕКОНТ и СПИДИ. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и се изчислява от куриерската фирма според действащата й тарифа.

Онлайн книжарница
тел. 088 7950 122

от 8:00 до 16:45 ч.
понеделник – петък

Резюме

Уважаеми читателю,
На практика отговорът на въпроса „как да мотивираме персонала си“ далеч не е нито толкова лесен, колкото внушава притчата по-горе, нито толкова труден, колкото повечето работодатели смятат.

Идеята на това помагало, на първо място, е да улесни разбирането за мотивацията като многоаспектен процес и да подпомогне учебния процес в дисциплината „Трудова мотивация“. Но приложението му може да бъде далеч по-широко – тестовете, казусите, текстовете за анализ са изключително подходящи за всеки, който иска да разбере повече за себе си, за другите, за екипната работа, за организационния климат и за разни аспекти на трудовия живот, които са силно подценявани или надценявани. Много често хората, с които работим, не само не са мотивирани да работят, те не са мотивирани да чуят какво трябва да работят, което създава изключително много затруднения.

Sadarjanie
Pages

 

Допълнителна информация

Additional information

ISBN

978-619-232-336-3

Автор

Брой страници

140

Година

Език

Издател

Корица

Мека

Размер

14 х 20 см