http://books.unwe.bg/wp-content/uploads/2016/01/1.M.Mirchev.Zv_.Stoianova.G.Sheremetov.STRATEGICHESKO.UPRAVLENIE.2_chast.jpg

Стратегическо управление - втора част

12,00 лв. вкл. ДДС

Работим с куриерска фирма ЕКОНТ. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и се изчислява от куриерската фирма според действащата й тарифа.

Онлайн книжарница
тел. 088 7950 122

от 8:00 до 16:45 ч.
понеделник – петък

Резюме

Учебникът е предназначен за подготовка на студенти, докторанти и хора от бизнеса. Той е логическо продължение на издадения в УИ „Стопанство“ учебник през 1999 г., в който авторитетно представителство имаше и известният учен от Университета в Барцелона проф. д-р Франсиско Таррага Сабате, разработил множество нови за теорията и стопанската практика теми с ключово значение за учебната програма при обучението по стратегическо управление както за бакалавърската , така и за магистърската степен в УНСС.

В процеса на разработване на учебника са използвани литературни източници от утвърдени български и чуждестранни изследователи в областта на стратегическото управление, както и данни и тенденции, изразявани от авторите в публикации на различни вътрешнонационални и международни форуми.

Допълнителна информация

Additional information

Уважаеми клиенти,

От 21 до 31 януари 2021 г. онлайн книжарницата е в годишна инвентаризация. Ако желаете, можете да направите заявка, но обработката на всички поръчки, направени през периода, започва на 1 февруари 2021 г. по реда на тяхното постъпване.

Книжарницата в УНСС работи всеки делничен ден от 8.00 до 16.45 ч.

Екипът на ИК – УНСС