http://books.unwe.bg/wp-content/uploads/2015/12/корица_Svetoslav.Spasov.jpg

Развитие на военната индустрия в България

38,00 лв. вкл. ДДС

Работим с куриерска фирма ЕКОНТ. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и се изчислява от куриерската фирма според действащата й тарифа.

Онлайн книжарница
тел. 088 7950 122

от 8:00 до 16:45 ч.
понеделник – петък

Резюме

Изданието е предназначено основно за подпомагане на учебния процес по учебна дисциплина „История на военната икономика“, по специалност „Икономика на отбраната и сигурността“ към катедра „Национална и регионална сигурност“ на УНСС, но би представлявало интерес и за широк кръг студенти, преподаватели, изследователи и читатели, занимаващи се с проблемите на развитието на отбранителната промишленост в България.

Книгата е тематично продължение на монографичното изследване „Изграждане и развитие на военната икономика в България“ – първа част, която обхваща проблемите на военната икономика на България в периода 1879–1944 г.

Допълнителна информация

Additional information

Уважаеми клиенти,

От 21 до 31 януари 2021 г. онлайн книжарницата е в годишна инвентаризация. Ако желаете, можете да направите заявка, но обработката на всички поръчки, направени през периода, започва на 1 февруари 2021 г. по реда на тяхното постъпване.

Книжарницата в УНСС работи всеки делничен ден от 8.00 до 16.45 ч.

Екипът на ИК – УНСС