Противодействие на корупцията в здравеопазването

12,90 лв. вкл. ДДС

Работим с куриерски фирми ЕКОНТ и СПИДИ. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и се изчислява от куриерската фирма според действащата й тарифа.

Онлайн книжарница
тел. 088 7950 122

от 8:00 до 16:45 ч.
понеделник – петък

Резюме

Секторът на здравеопазването има водещо място в размера на публичните разходи не само за България, но и за страните от ЕС. Разпределението и ефективното управление на разходите за здравеопазване оказват съществено влияние върху конкурентоспособността и потенциала за развитие на нацията.
Предвид високия размер на разходваните за здравеопазване публични ресурси темата за корупцията в този сектор е винаги актуална. Интересът към него се обуславя и от социално-икономическото измерение и просперитета на страната. За България противодействието на корупцията е част от усилията за изграждане на публичните институции и утвърждаване ролята на гражданското общество. Предотвратяването на корупционните практики се превръща в основен индикатор за въвеждането на съвременни стандарти за прозрачност и контрол в управлението.

Sadarjanie_PKZ
Pages_PKZ

Допълнителна информация

Additional information

ISBN

978-619-232-230-4

Автор

, ,

Брой страници

254

Година

Език

Издател

Корица

Мека

Размер

17 х 24 см