Проектиране на целесъобразно (от икономическа, социална и екологическа гледни точки) конкурентоспособно развитие и функциониране на икономическите системи на компаниите

24,90 лв. вкл. ДДС

ИК – УНСС няма да приема и изпълнява поръчки до 04.11.2020 г. Извиняваме се за причиненото неудобство.

 

Работим с куриерски фирми ЕКОНТ и СПИДИ. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и се изчислява от куриерската фирма според действащата й тарифа.

Резюме

Настоящият труд е поредният том от четиритомната поредица, посветена на теорията и методологията на проектиране на целесъобразно (от икономическа, социална и екологична гледна точка), конкурентоспособно функциониране и на развитието на икономическите системи. Първият том е посветен на принципиалните въпроси на теорията на проектирането на развитието и функционирането на икономическите системи. Вторият том е за специфицирането на теорията и методологията на проектирането към анатомията и физиологията на националните икономически системи. Настоящият трети том разглежда специфицирането на теорията и методологията на проектирането към анатомията и физиологията на икономическата система на компаниите. Четвъртият том е посветен на специфицирането на теорията и методологията на проектирането към анатомията и физиологията на регионалните икономически системи. Става дума както за специфицирането на теорията и методологията към съдържанието на регионалните икономически системи в пределите на дадена държавна територия, така и за специфицирането на принципиалната теория и методология на проектирането към регионалните интернационални икономически системи.

sadarjanie
Pages

Допълнителна информация

Additional information

ISBN

978-954-644-981-8

Автор

Брой страници

516

Година

Език

Издател

Корица

Мека

Размер

17 х 24 см