http://books.unwe.bg/wp-content/uploads/2015/11/korica_pomagalo.za_.samopodgotovka.s.primerni.testove.za_.EPI_.GEOGRAFIA.jpg

Помагало за самоподготовка с примерни тестове за единния приемен изпит модул 3 география на България – специална част

Категория Автор

6,00 лв. вкл. ДДС

Работим с куриерски фирми ЕКОНТ и СПИДИ. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и се изчислява от куриерската фирма според действащата й тарифа.

Онлайн книжарница
тел. 088 7950 122

от 8:00 до 16:45 ч.
понеделник – петък

Резюме

Авторският колектив, изготвил модул 3 – ръководство за самоподготовка по география на България от специалната част на единния приемен кандидатстудентски изпит в УНСС, счита за свой професионален дълг да разработи примерни изпитни тестови задачи, които обхващат учебното съдържание, включено в учебниците по география и икономика за 10., 11. и 12. клас от средното училище.

При подготовката на тестовите задачи са използвани и учебници и учебни помагала за кандидатстудентски изпит по физическа и социално-икономическа география на България на различни авторски колективи.

Значителна част от тестовите задачи са разработени въз основа на конкретни илюстративни материали – графики, диаграми, схеми, карто-диаграми и карти, които онагледяват съответните процеси и явления, протичащи в дадена териториална единица или стопански отрасъл

Примерните тестови задачи ще ви подпомогнат при вашата подготовка за отличното овладяване на предвидения учебен материал и успешното полагане на кандидатстудентския изпит по география на България.

Допълнителна информация

Additional information