Помагало за самоподготовка с примерни тестове за единния приемен изпит модул 3 география на България – специална част

6,00 лв. вкл. ДДС

Автор: Колектив
ISBN: 978-954-494-844-3
Издател: ИК – УНСС
Издадена: 22.01.2009 г.
Брой страници: 136
Размер: 20,5 х 14,5 см.
Корица: Мекa
Език: Български
Категория: Етикет:

Анотация

Авторският колектив, изготвил модул 3 – ръководство за самоподготовка по география на България от специалната част на единния приемен кандидатстудентски изпит в УНСС, счита за свой професионален дълг да разработи примерни изпитни тестови задачи, които обхващат учебното съдържание, включено в учебниците по география и икономика за 10., 11. и 12. клас от средното училище.

При подготовката на тестовите задачи са използвани и учебници и учебни помагала за кандидатстудентски изпит по физическа и социално-икономическа география на България на различни авторски колективи.

Значителна част от тестовите задачи са разработени въз основа на конкретни илюстративни материали – графики, диаграми, схеми, карто-диаграми и карти, които онагледяват съответните процеси и явления, протичащи в дадена териториална единица или стопански отрасъл

Примерните тестови задачи ще ви подпомогнат при вашата подготовка за отличното овладяване на предвидения учебен материал и успешното полагане на кандидатстудентския изпит по география на България.

Съдържание

Отзиви

Все още няма ревюта

Be the first to review “Помагало за самоподготовка с примерни тестове за единния приемен изпит модул 3 география на България – специална част”