Уважаеми клиенти, във връзка с въведената извънредна епидемична обстановка в страната, наложена от разпространението на COVID-19, поръчките направени през сайта на Издателски комплекс – УНСС, се обработват със забавяне.

http://books.unwe.bg/wp-content/uploads/2017/04/s.Velcho.jpg

Новият световен ред - идея и дело на тайните политически общества

22,00 лв. вкл. ДДС

Временно работим само с куриерска фирма „ЕКОНТ“. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и се изчислява от куриерската фирма според действащата й тарифа.

Резюме

Основната ни цел и задача в настоящото изложение е върху основата на геополитическата характеристика на съвременния свят да се опитаме да изясним мястото, ролята и значението на ТПО за доизграждането на НСР и произтичащите последици, включително и на базата на „новата страст на нобелистите – неравенството“, обусловено от обстоятелството, че „парите и властта винаги са били неразривно свързани“, а „правителствената са имали отношение към икономиката, според Р. Рейгън, бивш президент на САЩ, които могат да се сведат до няколко кратки правила: облагай с данъци всичко, което мърда, ако продължава да мърда го подложи на регулации, а ако спре да мърда, го субсидирай“, но като че ли Рейгън беше противник на регулациите, а привърженик на приватизацията, умереното данъчно облагане и на субсидиите, за да не фалират големите“ играчи на пазара.

Допълнителна информация

Additional information