Уважаеми клиенти, във връзка с въведената извънредна епидемична обстановка в страната, наложена от разпространението на COVID-19, поръчките направени през сайта на Издателски комплекс – УНСС, се обработват със забавяне.

http://books.unwe.bg/wp-content/uploads/2015/12/korica.MIO-VELKO-MARINOV.jpg

Международни икономически отношения: теория, система, политика

10,00 лв. вкл. ДДС

Временно работим само с куриерска фирма „ЕКОНТ“. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и се изчислява от куриерската фирма според действащата й тарифа.

Резюме

Монографията “Международни икономически отношения: теория, система, политика” беше издадена за първи път през 1998 г. В продължение на 7 – 8 години монографията беше използвана при обучението на студентите от специалност Международни икономически отношения. През този период настъпиха обективни промени в системата на международните икономически отношения, приведеният в монографията фактически материал в значителна степен остаря. Тези две обстоятелства наложиха подготовката на ново издание на предлагания труд.

Авторът искрено се надява, че второто актуализирано издание на монографията ще бъде полезно при подготовката на студентите международници и че то ще привлече вниманието на по-широк кръг любознателни читатели.

Допълнителна информация

Additional information