Култура на иновацията

14,90 лв. вкл. ДДС

Работим с куриерски фирми ЕКОНТ и СПИДИ. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и се изчислява от куриерската фирма според действащата й тарифа.

Онлайн книжарница
тел. 088 7950 122

от 8:00 до 16:45 ч.
понеделник – петък

Резюме

Единственото сигурно в съвременната бизнес реалност е несигурността на обкръжаващата организациите среда. Постигането на конкурентоспособност и устойчивост в такава среда е възможно чрез приемането и действието в унисон с добрите практики в съответната сфера, както и със създаването и осъществяването на стратегии, които да бъдат преактивни и проактивни спрямо тенденциите на средата за минимизиране на заплахите и позитивиране на възможностите, едни от които са свързани с повишаването на иновационните способности на компаниите.
Съвременните компании трябва да работят в условията на непрестанна промяна, да възприемат идеята за динамиката и да не се уповават на вчерашната логика. Стартиращите компании стават все по-креативни и иновативни и налагат непрестанно нови условия на пазарите, с които останалите трябва не само да се съобразяват, но и да се стремят да преодоляват чрез създаването на още по-иновативни продукти, услуги, решения.

Sadarjanie
Pages

Допълнителна информация

Additional information

ISBN

978-954-644-933-7

Автор

Брой страници

268

Година

Език

Издател

Корица

Мека

Размер

17 х 24 см