http://books.unwe.bg/wp-content/uploads/2015/11/drag.jpg

Информационни системи и технологии в логистиката

10,90 лв. вкл. ДДС

Работим с куриерска фирма ЕКОНТ. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и се изчислява от куриерската фирма според действащата й тарифа.

Онлайн книжарница
тел. 088 7950 122

от 8:00 до 16:45 ч.
понеделник – петък

Резюме

Целта на учебника е запознаване на студентите, изучаващи логистика и свърза-ни с нея дисциплини, с основните моменти, засягащи част от обекта на логистиката – информационните потоци и тяхното значение за управлението и на материалните потоци. Във връзка с това са засегнати и основните операции и системи, които са свързани с управлението на информационните потоци, а именно за събиране, обработка, съхранение, извеждане и пр. за нуждите на управлението.

В учебника са развити основните въпроси, свързани със същността на информационните системи в логистиката и при управлението на веригата на доставките, тяхното проектиране и внедряване, използване и сигурност. Текстовете са подкрепени с примери от практиката и са представени редица управленски въпроси със съответните насоки за тяхното решаване. Съдържанието включва и основните постановки, отнасящи се до използване на информационни технологии в контекста на информационните системи. Специално внимание е обърнато на базовите технологии за автоматична идентификация и стандартите на Световната организация GS1.

Допълнителна информация

Additional information

Уважаеми клиенти,

От 21 до 31 януари 2021 г. онлайн книжарницата е в годишна инвентаризация. Ако желаете, можете да направите заявка, но обработката на всички поръчки, направени през периода, започва на 1 февруари 2021 г. по реда на тяхното постъпване.

Книжарницата в УНСС работи всеки делничен ден от 8.00 до 16.45 ч.

Екипът на ИК – УНСС