Иновации и иновационна дейност – някои личностни измерения

6,00 лв. вкл. ДДС

Автор: Донка Никова
ISBN: 978-954-494-890-0
Издател: ИК – УНСС
Издадена: 20.11.2007 г.
Брой страници: 148
Размер:  21 х 14,5 см.
Корица: Мекa
Език: Български
Категория: Етикет:

Анотация

Монографията има за цел изясняването на теоретичните и практико-приложни психологични аспекти на иновационната дейност на личността. Представени са някои от основните личностни измерения на иновациите и иновационната дейност, които имат ключово значение за тяхното формиране и проявление. Изложението е структурирано в три глави: Иновации и иновационна дейност на личността; Теоретичен психологически модел на иновационната дейност и Основни личностно-психологически измерения на иновационната дейност. Според автора изследването не претендира за изчерпаемост, но очертава рамките на проблема и неговото съдържание в контекста на съвременната психология и нейното ново перспективно направление – психология на иновационната дейност.

Книгата е скромен дял в изясняването на теоретичните и практико-приложни психологични аспекти на този твърде сложен, но благодатен и много переспективен научен проблем – иновационната дейност на личността.

Предназначена е за всички, чиито интерес е насочен към него и главно за психолози, студенти и специализанти, преподаватели и управленци в сферата на висшето образование.

Отзиви

Все още няма ревюта

Be the first to review “Иновации и иновационна дейност – някои личностни измерения”