http://books.unwe.bg/wp-content/uploads/2015/12/Ticho.Ivanov_IKONOMIKA.NA_.jpg

Икономика на отбраната

7,00 лв. вкл. ДДС

Работим с куриерска фирма ЕКОНТ. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и се изчислява от куриерската фирма според действащата й тарифа.

Онлайн книжарница
тел. 088 7950 122

от 8:00 до 16:45 ч.
понеделник – петък

Резюме

Икономика на отбраната е наука за начините на разпределение на ограничени обществени ресурси между конкурентни алтернативи за тяхната употреба, така че да бъде постигнато най-добро съчетание на целите за сигурност и благосъстояние. Това е второ частично допълнено и разширено издание на учебника, публикуван от УИ „Стопанство“ през 1997 г.

Учебникът е предназначен основно за обучение на бакалаври и магистри по специалността Икономика на отбраната и сигурността от професионално направление Икономика. Той може да бъде използван също от специалисти по администрация и управление на отбраната и сигурността, както и от специализиращите, практикуващите и изследователите в същия обществен сектор.

Допълнителна информация

Additional information

Уважаеми клиенти,

От 21 до 31 януари 2021 г. онлайн книжарницата е в годишна инвентаризация. Ако желаете, можете да направите заявка, но обработката на всички поръчки, направени през периода, започва на 1 февруари 2021 г. по реда на тяхното постъпване.

Книжарницата в УНСС работи всеки делничен ден от 8.00 до 16.45 ч.

Екипът на ИК – УНСС