Икономика и публичен сектор

16,00 лв. вкл. ДДС

Изчерпан

Изчерпан

Работим с куриерски фирми ЕКОНТ и СПИДИ. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и се изчислява от куриерската фирма според действащата й тарифа.

Онлайн книжарница
тел. 088 7950 122

от 8:00 до 16:45 ч.
понеделник – петък

Резюме

Настоящият учебник отразява представите на авторите как съвременната икономическа и в частност макроикономическа и макроикономическа теория и теорията за публичния сектор могат да се представят на читателя както за първо запознаване, така и за последователно навлизане в нея. Съдържанието на изданието включва: кратко изложение на принципите на икономическата теория; на основите на микроикономиката и макроикономиката; специално внимание на икономиката на публичния сектор и анализ на паричния пазар и общото равновесие.

Учебникът е предназначен както за студенти, така и за всеки, който иска да натрупа първоначални познания в областта на цялостната съвременна икономическа теория с всички нейни основни раздели – общи принципи, микроикономика и макроикономика, икономическа теория на публичния сектор.

Допълнителна информация

Additional information