Уважаеми клиенти, във връзка с въведената извънредна епидемична обстановка в страната, наложена от разпространението на COVID-19, поръчките направени през сайта на Издателски комплекс – УНСС, се обработват със забавяне.

Иконометрия

9,90 лв. вкл. ДДС

Временно работим само с куриерска фирма „ЕКОНТ“. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и се изчислява от куриерската фирма според действащата й тарифа.

Резюме

Книгата е предназначена за читатели, които правят първите стъпки при запознаването си с необятната научноприложна дисциплина, известна като „иконометрия“ (или още „иконометрика“1). Нейното развитие обхваща повече от век, в резултат на което са постигнати значително разнообразие и различна степен на сложност на използваните подходи, методи и аналитичен инструментариум. Още повече че съвременният икономически, управленски или бизнес анализ има безспорно интердисциплинарен характер, което налага задълбочено изучаване и оползотворяване на аналитичните възможности на иконометрията за подпомагане на количествените анализи в различните предметни области.

Sadarjanie
Pages

Допълнителна информация

Additional information

ISBN

978-619-232-268-7

Автор

, , ,

Брой страници

180

Година

Език

Издател

Корица

Мека

Размер

17 х 24 см