Енергийна ефективност на българската икономика

Енергийна ефективност на българската икономика

15,00 лв. вкл. ДДС

Работим с куриерска фирма ЕКОНТ. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и се изчислява от куриерската фирма според действащата й тарифа.

Онлайн книжарница
тел. 088 7950 122

от 8:00 до 16:45 ч.
понеделник – петък

Резюме

Върху потопа от изследвания и публикации в областта на икономиката на България стовари своя тежък благотворно оздравителен удар научният метеорит на д-р Георги Киранчев. Той прави на „пух и прах“ утвърдилата се некоректна представа за научноизследователския процес в областта на икономиката, в т.ч. и за оценката на резултатите от него. Най-вероятно този метеорит за дълго ще разтърсва пусналото дълбоки корени спокойствие в изследователското блато. Изследването на д-р Киранчев на тема „Енергийна ефективност на българската икономика“ изненада с изключителното си качество най-напред автора на настоящите редове, на когото най-напред бе предоставен ръкописът по въпросната тема. Тази изненада се разпростира ескалиращо (в зависимост от това, доколко очи с будна съвест) вече е достигнало изследването на Георги Киранчев.

Допълнителна информация

Additional information

Уважаеми клиенти,

От 21 до 31 януари 2021 г. онлайн книжарницата е в годишна инвентаризация. Ако желаете, можете да направите заявка, но обработката на всички поръчки, направени през периода, започва на 1 февруари 2021 г. по реда на тяхното постъпване.

Книжарницата в УНСС работи всеки делничен ден от 8.00 до 16.45 ч.

Екипът на ИК – УНСС